Over ons

RM Stoffering is uw specialist op het gebied van stofferen. Niet alleen heeft RM Stoffering een uitgebreide kennis op het gebied van PVC- en marmoleum vloeren, ook zijn zij inzetbaar voor het bekleden van uw trap, infrezen van vloerverwarming en monteren van zonwering.

Wij zijn ons bewust van de adviserende rol die wordt aangenomen bij het verbouwen van uw huis. Het luisteren naar u als opdrachtgever, dat is het belangrijkste! De woning of het pand met een goed gevoel verlaten, dat is waar wij naar streven.

Om een prachtig resultaat te verwezenlijken maken wij alleen gebruik van A-materialen, hetgeen te zien is bij het eindresultaat. Of u nu gaat voor een strakke of meer natuurlijk ogende vloer, RM Stoffering heeft de kennis en kunde om uw vloer in het oog te laten springen!

Wij werken samen met Verschoor Wonen uit Sliedrecht.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op

Contactgegevens

Pieter Zeemanlaan 32
3356BS Papendrecht
T 06-18 43 22 01
E rm.stoffering@kpnplanet.nl
KvK 24409633

R.M. Stoffering

R.M. Stoffering is gespecialiseerd in het aanleggen van PVC- en marmoleum vloeren. Het bedrijf uit Papendrecht zit al meer dan 25 jaar in het vak en heeft zich door de jaren heen allround ontwikkeld op het gebied van vloeren aanleggen. R.M. Stoffering legt de focus op kwaliteit en advies.

Volg ons